Gastenboek

Wil je ervaringen met Leerplein 4-16 delen? Laat dan hieronder je bericht achter! Alvast bedankt!

Comments (11)

 1. Bedankt Juf Janneke
  Het was erg leuk en heb veel geleerd.
  Nu gaat het erg goed met mij.

 2. De beste wensen voor 2013,

  2x per week ga ik naar huiswerkbegeleiding.
  Janneke luistert altijd naar mij en ik kan alles aan haar vragen. niks vind ze te gek. ik heb er al veel geleerd maar voorlopig blijf ik nog een tijdje. het is een geweldige ondersteuning voor mij.

  Bedankt Janneke!

 3. In het tweede van het atheneum werd bij mij dyslexie geconstateerd. Daardoor was ik slecht in talen. Bij nienke kwam ik terecht voor bijles engels. Nienke heeft mij een jaar lang een keer per week de theorie bijgebracht en meegeholpen te leren voor toetsen. Daardoor ging ik van een 4 naar een 7.

  Nienke bedankt voor alles!!!

 4. Janneke, dank je wel voor de cito training en bijles. Ik had er niet altijd zin in maar heb er wel veel aan gehad. Mede dankzij de cito training kan ik nu naar de middelbare school van mijn keuze. Dat vind ik top.

 5. janneke bedankt voor de lessen die ik van jou kreeg.
  als ik naar jou toe moest snapte ik helemaal niks en als ik weer naar huis toe moest snapte ik het weer wel en dat was zo fijn dat ik zoveel bij jou geleerd heb bedankt Janneke voor de leuke lessen 🙂 met vriendelijke groeten Kyra

 6. Lieve Nienke en Janneke,

  Ons contact was van korte duur omdat jullie met al jullie deskundigheid en geweldige inzet en betrokkenheid al snel de diagnose konden stellen. Daardoor is alles in een versneld tempo geraakt, waar wij jullie dankbaar voor zijn. Valentina heeft het ontzettend leuk gevonden bij jullie.
  Leerplein ga zo door, jullie zijn een enthousiast team dat elkaar goed aanvult en echt voor het kind gaat.

 7. Ik heb een tijdje RT gehad van Janneke, omdat ik sommige dingen met rekenen moeilijk vond op school. Ik vond het fijn om naar Janneke te gaan. En heb er veel aan gehad.

  Bedankt Janneke!

 8. Geslaagd dankzij Nienke en Janneke! Hartelijk bedankt! Met een dikke 6 geslaagd. Super blij en trots. Heel erg bedankt!

 9. Hallo Janneke,

  Ik had mijn competentie examen op de PABO niet gehaald. Voor mijn herkansing heb ik Janneke haar hulp ingeschakeld. Daar heb ik erg veel aan gehad en daardoor heb ik mijn competentie examen gehaald!

  Bedankt Janneke!

  Gr Pim

 10. Goed bezig meiden, jullie mogen trots zijn!
  Alvast een goed uiteinde en vooral…. een waanzinnig begin van 2015!
  Lieve groet, Edwin.

 11. Apetrots ben ik op jullie. Wat een kwaliteit leveren jullie. Fantatsisch maar dat is ook goed te zien aan het aantal leerlingen dat jullie mogen begeleiden en de resultaten die ze mede dankzij jullie boeken! Gefeliciteerd. Nu op zoek naar die nieuwe leuke collega die het leerpleinteam komt versterken, veel succes!

Leave a Reply

Required fields are marked *